Цени за детективски услуги - Детективска агенция Инкогнито
Цени

Ако се съмнявате се в изневяра, Ако се чудите защо Вашата половинка се прибира късно и не сте сигурни къде ходи, Ако желаете да проучите миналото на Вашия партньор / партньорка преди да предприемете важната стъпка към съвместен живот (например, преди сватба), Ако искате да издирите конкретен човек, Ако се притеснявате, че Ви подслушват ..., или пък търсите начин да подсигурите бизнеса си - Потърсете ОПИТЕН частен детектив, а по-добре да се обърнете за помощ към детективска агенция, защото разполага с екип и е много по-ефективна при всяко разследване!

Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите цялата истина, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да Ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е, а и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание. Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка. За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете истината, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино!

Детективска агенция Инкогнито разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.

За консултация с частен детектив от детективска агенция Инкогнито - 0896 14 44 24