Цени за детективски услуги - Детективска агенция Инкогнито
Цени

Цени в детективска агенция Инкогнито

Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите истината, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание. Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка. За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете истината, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино!

Детективска агенция Инкогнито-Издирване разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.

За консултация с частен детектив от детективска агенция Инкогнито - +359 896 14 44 24