Детективска агенция Инкогнито - изневери, предбрачни проучвания, корпоративни разследвания, издирване на лица
За нас

Детективска агенция Инкогнито е създадена още през 2000 г. През годините има решени над 1200 случая от различно естество. Детективите в агенцията са специализирани в частните и бизнес разследвания, детективски услуги на територията на цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Плевен, Благоевград, Велико Търново ...

Опитните частни детективи в детективската агенция са бивши полицаи и военни, обучени в специализираните разследвания и наблюдения.

Нашите детективи поддържат контакти със много свои колеги - частни детективи от страни на Европейски съюз, съседните ни Македония, Сърбия, Турция, както и с детективи в САЩ, Канада и много други страни.

Ако търсите детективски услуги от опитен дискретен частен детектив, който предлага достъпни цени - потърсете ни! Детективска агенция Инкогнито ще Ви даде бързи и точни резултати. Detective Incognito разполага с контакти и ресурс да проучи и издири всеки и навсякъде в България и по света, дори тези, които смятат себе си за "неуловими".

Инкогнито предлага най-високите професионални стандарти за детективски услуги. Ние можем да разкрием факти и да осигурим доказателства, което Ви позволява да вземете правилното решение.

За връзка с частен детектив - 0896 14 44 24

Цени за детективски услуги

Ако търсите истинските факти и доказателства, ако търсите истината, ако Ви интересува точно "тази" информация, вероятно ние няма да ви дадем най-ниската цена, защото нашата цел винаги е и ще бъде - да си свършим работата в целия необходим обем, а не да "претупаме" случая.

А как се формира цената?
Със сигурност, всеки детективски случай е различен, индивидуален, и за всяко разследване, издирване и/или проучване се прави конкретна оферта на база подадената информация и изразено желание. Цената за съответната детективска услуга, от частен или бизнес характер, ще се калкулира точно, спрямо обема на действията, броя на участващите частни детективи, превозни средства, брой дни заетост и други фактори, необходими, за бързо, точно и дискретно изпълнение на поетата поръчка. За да се намерят истинските факти и доказателства, да се подкрепят с необходимите записи, снимков материал ..., т.е., за да разберете истината, да защитите себе си и/или бизнеса си - ясно е, че няма как да е евтино, защото всеки частен детектив може да работи 24 часа по случая, а и в 99% от ситуациите не работи сам!

Детективска агенция Инкогнито-Издирване разполагаме с опитни и дискретни детективи, както и необходимата детективска техника и оборудване, и не на последно място - в дългогодишната ни детективска практика сме изградили достатъчно контакти с наши колеги детективи в България и други държави, което улеснява всяко задгранично разследване или проучване.

За консултация с частен детектив от детективска агенция Инкогнито - 0896 14 44 24