Как обувките издават кръшкачите

Как обувките издават кръшкачите

20.06.2016 (5303)

Едва ли допускате, че размерът на обувките има нещо общо със сексуалния живот на мъжа, но резултатите от ново проучване разкриват наличието на подобно връзка, пише в. "Дейли стар".

Допитването е направено във Великобритания от сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters сред 1500 негови потребители от мъжки пол. Проучването разкрива, че мъжете с по-големи стъпала са по-склонни да кръшкат.

Оказва се, че представителите на силния пол, които носят обувки с размер 10 (44-и номер по европейската номерация), е двойно по-вероятно да изневеряват на законните си половинки, отколкото мъжете с по-малки стъпала.

Най-изявените кръшкачи носят обувки с размер 10,5 (45-и номер). Обувките на най-преданите мъже са с размери между 7 и 9 (между 41-и и 43-и номер).

"Мнозина вероятно ще кажат, че извънбрачните афери едва ли опират до размера на обувките, но цифрите не лъжат. Сред мъжете потребители на сайта внушителните 85 процента носят обувки с размер 10 или нагоре. Техните законни половинки трябва да са особено бдителни. От друга страна съпругите на мъжете с по-малки крака могат да спят относително спокойно", казва говорителят на Illicit Encounters Крисчън Грант.

Проучването не е установило зависимост между размерите на дамските обувки и склонността на жените да кръшкат.